sophie

homeworktime, dat ben ik. ook ik heb mijzelf moeten ‘re-organizen’. een drukke baan aan de andere kant van het land was met de komst van een kind niet langer haalbaar. ik heb daarom de switch gemaakt naar een eigen bedrijf waarbij ik mijn passie voor organiseren en dienstverlening kan combineren met de flexibiliteit er te zijn voor mijn gezin.

 

na de hoge hotelschool heb ik ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, van sales bij disneyland parijs tot project manager bij procter & gamble.  naast mijn werkervaring heb ik opleidingen gevolgd tot professional organizer en master of interior design. dit alles heeft me, naast mijn persoonlijke eigenschappen en levenservaring, de bagage en inzichten gegeven om mijn bedrijf nu succesvol uit te voeren.

 

sophie op linkedinwat anderen zeggen

homeworktime agenda 2019

homeworktime familie-agenda 2019

een praktische en complete agenda met een ruime indeling, boordevol handigheden en leuke extra’s. een agenda die met je meedenkt, zodat er rust komt en tijd voor de dingen die ertoe doen. voor drukke gezinnen en iedereen die het een leuke agenda vindt!