homeworktime | agenda
59
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-59,woocommerce-no-js,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
homeworktime-Familie-Agenda-Resultaat-Kleur

familie-agenda 2018

met de eerste homeworktime familie-agenda heb ik een agenda willen maken die alles wat handig is in zich heeft. hij denkt mee en vooruit met als doel de feiten voor te blijven. zo komt er meer rust in je hoofd en tijd voor de dingen die ertoe doen.

bijzonder

de agenda onderscheidt zich door zijn handigheid, overzichtelijkheid en heel veel extra’s. van schrijfruimte tot tabs voor de maanden, van insteekhoezen tot paklijsten, van organizing tips tot stickervellen.

klik hier voor alle details.

cadeaukaartje kerst
Home-Work-Time-Juni_feestje_300dpi_kleur_def02

feedback

bij succes maak ik volgend jaar graag weer een agenda en dan staat alles weer open. laat gerust weten wat je van deze vindt. je kunt hier  jouw mening achterlaten. wie weet kan de volgende editie dan aan nog meer wensen voldoen.

homeworktime-Familie-Agenda-2018-23

Bestel hier de familie-agenda 2018

boordevol handigheden en leuke extra’s. hij denkt mee en vooruit; ontzorgen op een vrolijke manier. voor drukke gezinnen en iedereen die het een leuke agenda vindt!

vanwege de introductie met gratis uitgumbare pen van pilot pen t.w.v. € 3,15.