professionele hulp bij thuis organiseren door een professional organizer

“Sophie is een vrouw met een tomeloze energie die veel vertrouwen uitstraalt. Ik had meteen een ‘het komt wel goed’-gevoel toen we aan de slag gingen. Ik zat volledig vast en kon mezelf er niet toe zetten aan de gang te gaan. De kamer die we hebben aangepakt gaf zoveel ruimte, ook in mijn hoofd. Ik heb weer energie gekregen en inzichten die me helpen bij het opruimen van andere plekken in mijn huis. Enthousiast en meer dan tevreden.”
mevrouw van den berg, eemnes – opruimen kleine kamer en zolder

“Door drukke werkzaamheden kwam ik er maar niet aan toe om eens goed op te ruimen. Van de kelder tot de zolder lag het vol met van alles. De hulp van Sophie heeft geleid tot overzicht, alles heeft nu een eigen plek en er is rust in onze hoofden. Onze zoon van 16 zei: “Mijn hartslag gaat gewoon naar beneden”. 😉  Als dat geen compliment is… Kortom het hele gezin is heel blij dat Sophie ons 4 hele dagen heeft geholpen. Het was de investering meer dan waard.”
familie lenferink, huizen – opruimen hal, kinderkamers, zolder, kelder en garage

“Er was chaos in ons huis en in ons hoofd. Met een man en kind met ADHD valt het niet altijd mee om de boel georganiseerd te krijgen. We hebben van Sophie tools gekregen hoe we structuur kunnen krijgen en dit ook vast kunnen houden. Onze dochter maakt haar huiswerk nu in haar eigen kamer en geniet daar zo van dat ze het graag netjes houdt!  We hebben kantoor aan huis en sinds jaren is het er opgeruimd. Wat fijn, dank hiervoor, een blije familie!”
familie van wingerden, baarn – opruimen kantoor en kinderkamer

“Het was prima samenwerken met Sophie. Ik had 5 jaar lang een container vol met spullen die ik maar niet kon of wilde leegruimen. Het was een berg waar ik niet overheen kon kijken. Met de professionele aanpak van Sophie zijn we voortvarend aan de slag gegaan. Wat een opluchting nu de klus geklaard, en de huur opgezegd is.”
mevrouw hogen esch, amsterdam – leegruimen opslagbox

“Sophie is voor mij een enorme steun geweest bij het verhuizen van een grote woning naar een kleine flat. Zij brengt structuur en inzicht. Door haar neutrale nuchtere aanpak, met overzicht en daadkracht, heeft zij mij zorgzaam en op een sympathieke wijze begeleid en geholpen.”
mevrouw elbrink, bennekom – van gezinswoning naar seniorenappartement

“Door de combinatie van de zorg voor ons meervoudig gehandicapte dochtertje en twee full-time banen is ons gezinsleven complex. Daarnaast is afscheid nemen van spullen die je nooit meer gebruikt niet mijn sterkste kant. De kracht van Sophie zit in de respectvolle benadering van jou, je huis en je spullen. Ze geeft je elke keer een keuze, maar aan het eind van de dag is de flinke klus wel geklaard. Je verwacht niet dat opruimen met deskundige hulp en daadkracht, je aan het eind van de dag zoveel energie kan geven.”
familie hendriks, utrecht – opruimen logeer-/rommelkamer

“Op de dag van verhuizen was het fijn dat Sophie er was om ons te helpen met uitzoeken en inrichten. Vooraf dacht ik: is het wel handig want je wilt toch zelf bepalen waar alles komt, maar achteraf heb ik niks willen aanpassen. Een klein detail als een appeltaartje meenemen was een originele verrassing. Het was een luxe Sophie een dag te kunnen inzetten, het gaf mij zowel vooraf als op de dag zelf een rustiger gevoel. Sophie weet van aanpakken, is creatief en werkt verhelderend. Een prettig persoon om om je heen te hebben.”
familie van logtestijn, driebergen – aankomstdag verhuizing

“Sophie heeft mij op een uiterst prettige en professionele manier geholpen orde in de chaos te brengen van een grote inloopkast. Ze heeft me zelf laten kiezen voor het eventueel weggooien van dingen en verder tips gegeven hoe ik de rest systematisch zou kunnen opbergen en stak daarbij ook zelf de handen uit de mouwen.”
familie van den berg, hilversum – opruimen inloopkast

“Sophie heeft ons geholpen bij de verhuizing van een groot huis waar wij 35 jaar hebben gewoond naar een service-appartement. Alle spullen die nog goed waren hebben naar tevredenheid een tweede bestemming gevonden. Sophie anticipeert en doet suggesties, een hele fijne manier van werken, want je blijft baas in eigen huis. Bovendien is ze gezellig om mee te werken. Heerlijk om de bomen weer door het bos te kunnen zien.”
familie van seggelen, tilburg – van gezinswoning naar seniorenappartement

Volg Home Work Time op Linkedin Volg Home Work Time op Facebook Volg Home Work Time op Pinterest
Home Work Time - Professional Organizing Home Work Time - Professional Organizing disclaimer