professionele hulp bij thuis organiseren door een professional organizer

links

hieronder vind je handige links met een korte beschrijving en de belangrijkste wetenswaardigheden.

administratie
boodschappen online
cadeaus online
feesten & kindertraktaties
kleren online
recycle & tweedehands
sharing

x


administratie


boodschappen online

 • appie (albert heijn)
  bezorgen: je kunt de boodschappen thuis of op je werk laten bezorgen. het minimale orderbedrag is € 70,-, de bezorgkosten variëren tussen de € 4,95 en € 12,95 afhankelijk van het gekozen moment van levering. de boodschappen worden tot in de keuken gebracht.
  pick-up: er zijn pick-up points bij een aantal winkels, maar vooral heel handig is om je bestelling na je werk bij een locatie langs de weg op te halen. er is geen minimaal orderbedrag, wel servicekosten van € 1,- tot € 2,50 afhankelijk van moment van ophalen. de boodschappen worden voor je in de auto gezet.
  maaltijdenbox: albert heijn heeft nu ook twee allerhande-boxen die gratis geleverd op opgehaald kunnen worden.
  x
 • hello fresh
  hello fresh werkt via een lidmaatschap waarbij je elke week de recepten en ingrediënten ontvangt voor 3 of 5 maaltijden. de bezorging van de maaltijdenbox gebeurt op za/zo/ma/di/wo en is kosteloos. je beheert je eigen account en kunt zo weken overslaan als het je eens niet uitkomt.
  x
 • jumbo online
  ook jumbo is begonnen met het thuisbezorgen van boodschappen. het aantal pick-up points dat thuisbezorgt breidt in hoog tempo uit. de bezorgkosten bedragen €6,-. de levering gebeurt 6 dagen per week.
  x
 • marley spoon
  marley spoon vindt het belangrijk de maaltijdenbox samen te stellen met producten van het seizoen, betrokken van locale leveranciers en duurzaam geproduceerd. je kunt zelf aangeven op welke dag en tijd je de ingrediënten wenst te ontvangen.
  x
 • mathijs maaltijdbox
  mathijs maaltijdbox heeft een vergelijkbaar concept als dat van hello fresh. ze werken ook met een lidmaatschap en  recepten en ingrediënten die thuis worden bezorgd. hun doelstelling is om gezonder en gevarieerder te eten.
  x
 • picnic
  picnic is een online supermarkt die in sep-15 van start is gegaan in amersfoort. ze breiden snel uit rond utrecht en richting den haag. het minimum bestelbedrag is €25,- en ze leveren de boodschappen gratis, 6 dagen per week, op vaste bezorguren. bestellen gaat via de app. 

weer naar boven


zonnebloem

cadeaus online

 • bladcadeau
  cadeauboxen ter waarde van €15,-, €25,- of €50,-. je kunt de box naar jezelf toe laten sturen of direct naar de ontvanger. die kiest zelf het gewenste tijdschrift en ziet hoeveel exemplaren er voor het bedrag ontvangen worden. het abonnement stopt vanzelf.
  x
 • bol
  ruim aanbod in de categorieën boeken, muziek-films-games, computer & electronica, baby & peuter, mooi & gezond, sieraden en horloges, sport & vrije tijd, wonen & koken, tuin & klussen en dier. verzenden is gratis vanaf € 20,-.
  x
 • de keizer van friesland
  de kleindochter van wieger ketelapper ontwikkelde deze bijzondere kruidkoeken naar oud recept. er is een extra mooie verpakking bij te bestellen en een gepersonaliseerd kaartje. orgineel om cadeau te geven en qua kosten niet meer dan een gemiddeld boeket.
  x
 • dille & kamille
  leuke en praktische cadeautjes voor redelijke prijzen. de categorieën zijn koken, aan tafel, eten & drinken, wonen, bad, speelgoed, schrijfwaren, tuin en met de feestdagen ook sint en kerst. verzenden is gratis vanaf € 45,-.
  x
 • geschenkbezorgen
  de voornaamste categorieën zijn bloemen, taart, fruit, drank, kraam, chocola, bon en ballon. de btw wordt later in de bestelling nog toegevoegd. de verzendkosten zijn € 4,95 tot  € 6,95 afhankelijk van het product.
  x
 • keck & lisa
  uitgebreide webshop met veel geinige cadeaus. vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten. de fysieke winkel zit in het centrum van utrecht.
  x
 • rituals
  categorieën body, home, gezicht en specials zoals gift sets. binnen nederland worden alle bestellingen gratis verzonden.
  x
 • sissy-boy
  een mode- en lifestylemerk met naast kleding en wonen ook decoratie, accessoires en veel andere orginele cadeaus. gratis verzending vanaf € 100,-.

weer naar boven


feesten & kindertraktaties

 • cake picture
  je kunt een foto uploaden, maar ook een plaatje van je kind’s favoriete character. je krijgt de eetbare vellen per post toegestuurd en knipt de plaatjes uit. die plak je op cakejes of een taart. ze printen ook op chocola.
  xx
 • sweet table shop
  deze online winkel heeft allerlei leuke dingen om tractaties of give-aways in te doen zoals melkflesjes, mason jars, doosjes en zakjes.

zie het hwt-prikbord children|party voor nog meer traktatie-ideeën.

weer naar boven


bloem

kleren online

 • the cloakroom
  een uitkomst voor mannen met weinig tijd of die niet houden van winkelen. op basis van jouw voorkeuren stelt een personal shopper een box met 3 outfits voor je samen. je betaalt niet voor de service of verzending, alleen voor de items die je houdt.
  x
 • zalon
  zalon is de personal shopping service van zalando. de service is er voor mannen en vrouwen. op basis van een uitgebreid profiel en opmerkingen aan jouw stylist worden outfits samengesteld die je krijgt toegestuurd. je behoudt wat je leuk vindt en de rest mag gratis terug.

weer naar boven

Volg Home Work Time op Linkedin Volg Home Work Time op Facebook Volg Home Work Time op Pinterest
Home Work Time - Professional Organizing Home Work Time - Professional Organizing disclaimer